ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ 2018

ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Επίσημους Αγώνες Ιχνηλατών για όλες τις φυλές διοργανώνει ο Κυνοφιλικός Όμιλος Λαμίας με την υποστήριξη του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος, του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας και της Ομάδος Εκπαίδευσης Λαγοκυνηγών (ΟΕΛ). Στους Αγώνες που θα έχουν ως θήραμα τον λαγό δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθαρόαιμοι ιχνηλάτες (Ομάδα 6) που διαθέτουν γενεαλογικό πιστοποιητικό του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (ΒΕΑ ή ΒΕΚ), βιβλιάριο εργασίας (εκδίδεται από τον ΚΟΕ) και φέρουν ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip).
Οι Αγώνες που θα διεξαχθούν στο όρος Οίτη είναι επίσημοι με απονομή CACT (Πιστοποιητικό Ικανότητος Πρωταθλητού Εργασίας).
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για τον πρώτο σκύλο, 15 για το δεύτερο και από τον τρίτο και για περισσότερους 10 ευρώ για κάθε σκύλο και ανά ημέρα.
Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι οι εξής: ατομικό, ζεύγος και αγέλη (4 έως 8 σκύλοι). Στις κατηγορίες ζεύγους και αγέλης οι σκύλοι πρέπει να είναι της ίδιας φυλής.
Δηλώστε συμμετοχή αναφέροντας όνομα σκύλου φυλή, ιδιοκτήτη, κυναγωγό, κατηγορία συμμετοχής, αριθμό βιβλιάριου εργασίας και αριθμό microchip
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Τηλ. 697.746.5003 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ & ΔΙΑΜΟΝΗΣ
Τόπος: Παύλιανη Φθιώτιδος
Ξενοδοχείο ΄΄Εποχές΄΄ Τηλ. 22310 83111 http://petrinohotel.gr/ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δίκλινο 50 ευρώ-τρίκλινο 60 ευρώ
Ώρα συνάντησης & αναχώρησης: 0.6.00 Σάββατο & Κυριακή 29-30 Σεπτεμβρίου Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, μετά την ανάλυση της ημέρας και τις απονομές, θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τον Νίκο & την Νάσια Βελέντζα.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Παναγιώτης Καραδήμας Τηλ. 697.746.5003
ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή οι συμμετοχές των σκύλων δεν είναι απεριόριστες και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, από όλη την Ελλάδα, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε λοιπόν έγκαιρα συμμετοχή ώστε να βοηθήσετε και στην καλύτερη διοργάνωση των αγώνων.

 

Διαμονη / accommodation

Suggested Hotels from LAMIA'S DOGSOCIETY CLUB in http://www.samarashotel.gr/ and http://www.hotelathinalamia.gr/

The price includes free parking, free stay for your dogs and breakfast!


Προτεινόμενα Ξενοδοχεία από το LAMIA'S DOGSOCIETY CLUB στα : http://www.samarashotel.gr/ και http://www.hotelathinalamia.gr/

Η τιμή περιλαμβάνει δωρεάν χώρο στάθμευσης, δωρεάν διαμονή για τα σκυλιά και το πρωινό σας!

Ο χωρος της εκθεσης - Εκθεσιακό Λαμίας